HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Főépület (egyetem)

avatar
Admin

Karakterkép :
Reagok száma : 691
Avataron : Coleman, J. / Wood, C.
I. :
II. :
III. :
Elõtörténet : Államtörténet
Foglalkozás : Adminisztrátor
Kor : 168
Pillanatkép :
Idézet : Hello Seattle, I am a mountaineer In the hills and highlands I fall asleep in hospital parking lots
Keresem :
• Seattle lakosait
• Tacoma lakosait


Felhasználó profiljának megtekintése  

Tárgy: Főépület (egyetem)
Szer. Aug. 29, 2018 10:21 am
***
Vissza az elejére Go down
avatar
Oktatás

Karakterkép :
Reagok száma : 4
Avataron : Magdalena Zalejska
I. :
II. :
III. :
Elõtörténet : Előtörténet
Foglalkozás : Tanuló
Kor : 21
Pillanatkép :
Tartózkodási hely : seattle-i lakos

Felhasználó profiljának megtekintése  

Tárgy: Re: Főépület (egyetem)
Szomb. Nov. 10, 2018 10:43 am
Salome alias Pandora és Aria megismerkedése

Magamhoz szorítva könyveimet megyek a folyóson. Szememmel a földet pásztázom és megpróbálok nem érintkezni még véletlenül se senkivel. Olyan zavartnak érzem magamat. Ugyan itt senki ügyet se vet rám, mégis azt érzem, hogy mindenki engem bámul.
Három hónapja, hogy visszajöttem az egyetemre egy jó pár hónap kihagyás után. Az okokat inkább nem árulnám el. Nem fontosak. Örülök, hogy visszajöhettem és újra neki foghattam tanulni. Ez legalább leköti a figyelmemet.
Felszisszenek, amikor azt érzem, hogy nekiütközöm valaki vállának. Amikor rám szól a srác, hirtelen gyorsabbra veszem a lépteimet. Semmi mást nem akarok csak bejutni a tanterembe és leülni a helyemre, ahonnan fel se kellek egészen az óra végéig.
Majdnem a legelső sorba foglalok helyet, ide általában más nem igen szeret ülni senki sem. Jobban szeretnek hátul helyet foglalni, ahol bütykölhetik a telefonjaikat meg aludhatnak előadás közben. Na meg azért is ülök előre, mert az a szokás, hogy mindenki oda ül ahová első órán is ült volt. Sejtésem szerint pedig, akkor sem ült senki itt.
Egy pár percig még a magam csendességében vagyok a teremben, aztán nagy zsivajjal megérkeznek a többiek is. Szinte köszönés nélkül jönnek be, észre se véve, hogy én már ott vagyok. Ez részben nekem köszönhető, próbálok láthatatlanná válni, így nem kell beszélgetnem senkivel sem és kellemetlenséget sem okozok senkinek. Azt hiszem így a legjobb.
Nem sokra rá érkezik az előadó tanár, aki egy lány kíséretében érkezik. még sosem láttam az egyetemen. Ha jól látom szemem sarkából, akkor az első sorba ül le, ahol én is vagyok.
- Jó napot kívánok mindannyiitoknak! - csak akkor nézek fel a padról, mikor megszólal az előadó tanár. Egész órán másra sem figyelek, csak arra, hogy miről mesél. Nem mondom kissé feszélyez, hogy nem egyedül ülök az első sorban, hanem egy másik lány is itt ül mellettem. Amióta az eszemet tudom egyedül ülök az előadó termekben és én ehhez szoktam. Mindegy is.
Észre se veszem mennyire elkalandoztam, arra se emlékszem miről szólt ez az előadás. Csupán arra kapom fel a fejem, mikor az előadó azt mondja:
- Aria lennél kedves körbevezetni az új diákunkat Salome La`Morte kisasszonyt? - Mi? Hogy én? Nem. Nem, az kizárt. Én biztosan nem fogom. El sem tudom képzelni, hogyan is gondolta ezt a tanár.
- Öhm.. hát én... én...- zavaromban egy szó sem jön ki a számból. Nem szeretem a társaságot.
- Rendben. akkor ezt megbeszéltük. - vonja le a következtetést a tanár. Félénken a lányra pillantok, remélem nem találkozik a tekintetünk. Hát. Na jó. Ha a tanár úr így kívánja akkor megteszem, körbevezetem a lányt. Bár szerintem jobb idegen vezetőt is találhatott volna nálamnál.
Az óra végeztével az ajtó felé veszem az irányt, ahol megvárom azt a bizonyos Salomet. Ha végre megpillantom halkan ráköszönök.
- Szia. Aria vagyok.
Vissza az elejére Go down
avatar
Oktatás

Karakterkép :
Reagok száma : 5
Avataron : Ashely Benson
I. :
II. : Harper Krevorien - Barát
III. :
Elõtörténet : Előtörténet
Foglalkozás : modell, tanuló
Kor : 19
Idézet : A tigris torkából menekülve a sárkány barlangjába jutni...
Tartózkodási hely : seattle-i lakos

Felhasználó profiljának megtekintése  

Tárgy: Re: Főépület (egyetem)
Vas. Nov. 11, 2018 6:02 pm

Aria & PandoraA mai nap az első az új suliban. Reggel eléggé korán csörgött az ébresztőóra, aminek kivételesen semmi köze nem volt ahhoz, hogy messze lakok az iskolától, egyszerűen csak szerettem volna a kávémmal a kezemben az takaros kis erkélyemről megszemlélni, ahogy felkel a nap és lassan megébred a város is. Seattle a ma nyüzsgésével egészen lenyűgőző látványt nyújt szóval eldöntöttem, hogy megfogadom a nővérem tanácsát és egyszerűen elengedem magamat. A lehető legtöbb helyet fogom megnézni és időt szánok majd arra hogy olyan dolgokat csináljak amiket szeretnék, és persze kihasználom, hogy nem loholnak a sarkamban testőrök. Ez egy olyan dolog, amit aztán tényleg igazán becsülök.
Kényelmesen szedelőzködtem össze és a hátizsákomba bepakoltam egy füzetet, és egy adag tollat, meg a személyes holmimat, mivel könyveket még nem kaptam. A közelben lévő pékségben szereztem magamnak egy dupla presszót némi tejjel így pedig már remekül indult a reggel. Bár kissé ideges voltam és mire odaértem az iskolához ez a stressz annyira magával ragadott, hogy némi késéssel sikerült csak megtalálnom a tanári szobát. Végül jobbnak láttam türelemmel várni, ami ki is fizetődőtt mert az előadó tanárnő aki a beiratkozásomkor is ott volt, hamarosan megjelent és barátságos mosollyal az arcán intett, hogy kövessem.
Hamaro odaértünk a megfelelő teremhez és az első sorban foglaltam helyet, elvégre nem szerettem volna lemaradni. Mit is írt az órarendem, amit a kezembe nyomtak? Bevezetés a társadalom tudományokba? Azt hiszem, bár ahogy elnézelődtem kissé a teremben, persze csak feltűnés mentesen, úgy láttam nem túl sok diákot érdekel a tanárnő mondandója. Én még többé kevésbbé képes voltam követni, bár bevallom jobban lekötött hogy vajon tanári kísérettel kell e egész nap közelekednem. Az baromi kínos lenne, akár kiismerem magamat az iskolában, akár nem. Erre azonban megkönnyebbülésemre úgy tűnt nem kerül sor.
- Szia, és Salome. Örülök a találkozásnak. - mosolyodtam el kissé szégyenlősen az ajtóban odalépve a lányhoz aki velem együtt az első sorban ült. Meg kell mondjam rajtunk kívül senki nem volt ott, szóval el sem tudtuk volna téveszteni egymást.

- És innen merre? - kérdeztem kissé tétován.
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Oktatás

Karakterkép :
Reagok száma : 4
Avataron : Magdalena Zalejska
I. :
II. :
III. :
Elõtörténet : Előtörténet
Foglalkozás : Tanuló
Kor : 21
Pillanatkép :
Tartózkodási hely : seattle-i lakos

Felhasználó profiljának megtekintése  

Tárgy: Re: Főépület (egyetem)
Yesterday at 10:32 am
- Szia, és Salome. Örülök a találkozásnak. - biccentek feléje, miközben szorosan magam elé ölelem a könyvemet. Nem tudom miért engem választott ki a tanár engem, hogy körbevezessem ezt a lányt. Én nem vagyok alkalmas erre. Nem értem. Nem is nézek a lány szemébe csak magam elé meredek. - És innen merre? - Merre is? Fel emelem a fejem és körbenézek. Hova menjünk, most. Mit kéne bemutassak neki?
Aztán eszembe jutnak a pszichológusom szavai: Aria meg kell próbálnod beilleszkedni és barátokat szerezni. Nem mindenki gonosz és rossz a világban. Tudom. De mégis olyan nehéz. Valahogy mindig bennem van az a bizonyos félsz. Mindentől és mindenkitől. Úgy érzem ezt nagyon nehéz legyőznöm, akár mennyire is szeretném.
- Hát..- habozok kissé - Induljunk el arra. - mutatok az egyik irányba és én már el is indulok. nem is tudom, hogy a lány követe vagy sem. Nem figyelek rá. De remélem követ. Azon merengek, hogy mi fontosat kéne megmutatnom neki: a termeket talán, vagy az ebédlőt, esetleg a könyvtárat? Nem tudom. Még sohasem mutattam be senkinek semmit. Eddig mindenki át nézett rajtam, senki se foglalkozott velem. Csak elvoltam itt, mint a befőtt. Sodrottam az árral és a többiekkel. Olyan voltam, mint egy láthatatlan lány.
Olyan különösen érzem magam. Zavarban vagyok, mert nem tudom, hogyan kéne viselkednem. Eszembe se jut semmi jó, amiről beszélgethetnék. Egyetlen mondat sem. Még csak egy aprócska szó se hagyja el a szám. De még a gondolatimba sincs semmi érdekes. Szótlanul megyek egyenesen előre. Oké. Most legalább azt tudom, hogy hová fogunk menni. Kezdjük a könyvtárral, arra mindenkinek szüksége lesz, főleg ha dolgozatokat kell csinálni. Onnan meg jöjjön pár fontosabb tanterem. Mert hát az is fontosabb része a tanításnak ugyebár. Ezután meg jöjjön a....jöjjön az ebédlő... Erre a gondolatra kissé megrezzenek. Nagyot sóhajtok. Oké. Mindenkinek szüksége van kajára, és a diákok pláne éhesek szoktak lenni. Mondogatom magamnak megnyugtatás képpen.
Van egy elképzelésem, hogy neki is kínos lehet ez az egész. Főleg, hogy nem szólok hozzá semmit, csak vezetem előre valahová. Mentségemre váljon halvány lila gőzöm sincs, hogy mit mondhatnék. Nem tudom, hogy van-e közös témánk egy ilyen lánnyal. Ő sokkal feljebb való, mint én. Neki biztosan mindenki köszön a suliban. Én viszont... Én viszont szinte láthatatlan vagyok. Engem nem igen ismernek, vagy csak kevesen.
- Mit szeretnél megnézni? - veszek erőt magamon, hogy megkérdezzem. - A könyvtárat, a tantermeket avagy az ebédlőt? - mondok el javaslatokat, bár az utolsót kissé erőltetve.
Vissza az elejére Go down


Ajánlott tartalom
  

Tárgy: Re: Főépület (egyetem)
Vissza az elejére Go down
Főépület (egyetem)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» 1948 - Whitmore egyetem alagsora

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Emerald City :: Seattle & Tacoma, WA :: 
Seattle
 :: 
Város
 :: 
Seattle University
-
Ugrás: