HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

A Gyilkos

avatar
Oktatás

Karakterkép :
Reagok száma : 8
Avataron : Sean O' Donnell
I. :
II. :
III. :
Elõtörténet : Előtörténet
Foglalkozás : Foglalkozás
Kor : 15
Pillanatkép :

Felhasználó profiljának megtekintése  

Tárgy: A Gyilkos
Vas. Nov. 04, 2018 10:20 am


Anyám gyilkosa vagy. Röviden ennyi. Bővebben? Együtt raboltatok ki egy ékszerüzletet régebben és meglépett a pénzzel, majd ahogy rátaláltál…nos a többit képzeld hozzá.
És hogy ki lennél te? Egy alattomos seggfej. Egy vadállat, aki mindenkit eltipor. Meg akarsz mindenkit törni, felhasználni… ahogyan az is lehetséges, hogy a megváltást keresed minden áldozatodban, amiről azt hiszed, neked már nem jár. Sose felejted el az ellened elkövetett bűnöket, de nem csak a szavakkal bánsz jól, hanem remekül tudott a háttérből manipulálni a történéseket. Kifejezetten tragikus és sötét múlttal rendelkezhetsz. Remekül bánsz minden pisztollyal, remek a célzóképességed. Számodra a lehetetlen nem létezik. Talán ezért nem patkoltál még el. Mindenben kihívást látsz, egy igazi harcos vagy. Neked az élet egy hatalmas küzdőtér, ahol neked mindenképp nyerned kell. Imádsz verekedni, erőd fitogtatni és kitolni a határaid.
A rendőrségnek a múltadról semmilyen anyagot nem sikerült összeszednie, olykor- olykor feltűnik rólad egy fotó, de aki élőben látott, nos…Ő már halott. Álnevek mögé bújsz.
Mire készülsz most? Az alvilágba mész, hogy uralkodásod megmutasd ott is? El akarsz tenni láb alól? Hiszen láttalak, láttam az arcod!


//Dióhéjban ennyi. Nem igazán szeretném megkötni a megalkotó kezét, elég rugalmas tudok lenni. De a történetünk maradjon és a jellemed is, minden más szabadon alakítható. A PB-hez pedig ragaszkodnék. Minden mást PM-ben kifejtek, csak gyere.//
Keresett keresztneve
Keresett vezetékneve
35-39
Családi állapot
Pénzmosás, Fegyverkereskedő
Seattle
Törvényen Kívüli
Frank Grillo

Akik várják:
Én biztosan és a többi törvényen kívüliek és a rendőrség is biztos elkapna

Emerald City
Vissza az elejére Go down
A Gyilkos
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Emerald City :: Beköltözés :: 
Elsõ lépések
 :: 
Keresett karakterek
-
Ugrás: