HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

Előtörténet-sablon

avatar
Admin

Karakterkép :
Reagok száma : 706
Avataron : Coleman, J. / Wood, C.
I. :
II. :
III. :
Elõtörténet : Államtörténet
Foglalkozás : Adminisztrátor
Kor : 168
Pillanatkép :
Idézet : Hello Seattle, I am a mountaineer In the hills and highlands I fall asleep in hospital parking lots
Keresem :
• Seattle lakosait
• Tacoma lakosait


Felhasználó profiljának megtekintése  

Tárgy: Előtörténet-sablon
Kedd Aug. 28, 2018 3:05 pm
A kód elején itt: <(...)"névszöveg" style="color: #BE KELL HELYETTESÍTENI A SZÍNT!!!"> annak a csoportnak a színkódjával, ahová a karaktered tartozni fog! Ha nem megy, kérj segítséget valamelyik admintól!
Csoportok színkódjai:
Egészségügy:#026B5A
Felső tízezer: #781F1F
Igazság- és hadügy: #3C78AD
Média- és művészet: #729174
Oktatás: #B3593D
Polgárság: #02A3D4
Szolgáltatók: #8CB03D
Törvényen kívüli: #42596E
Epizódszereplő: #6DC297Keresztnév Vezetéknév

Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban.
Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban.
Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide.
Becenév
Születési hely
Születési dátum
Családi állapot
Foglalkozás
Lakóhely
Csoport
PB neve

Emerald CityA kódban nagybetűvel szerepel mindenhol, ahová be kell írni vagy illeszteni valamit! Mindenhol a nagybetűs szöveg helyére kell tenni az odavalót (nem utána). A becenév, születési hely, -dátum stb mind normál módon - csak az első betű legyen nagy, utána kicsi - írandó!
Kitöltendő kód:
Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=aladin' rel='stylesheet' type='text/css'>
<div class="főbox">
<div class="névszöveg" style="color: IDE ILLESZD BE A CSOPORT SZÍNKÓDJÁT, A KETTŐSKERESZTET SE HAGYD LE AZ ELEJÉRŐL!;">Keresztnév Vezetéknév</div>
<center><div class="jellembox">Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban.
Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban. Jellem VAGY Családi kapcsolatok leírása jön ide, minimum 200 szóban.</div><table><tr><td><img src="200X320PX MÉRETŰ KÉP VAGY GIF A PB-RŐL" class="etavikép"></td></tr></table><table><tr><td><div class="kisboxet"><div style="float: left; padding-left: 5px; padding-right: 5px;"><img src="KÉP VAGY GIF A KARAKTERRŐL" class="etnégyzetkép"></div>Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. Ide jön az előtörténet szövege. Minden, amit fontosnak tartasz tudatni róla és az életéről. Lehet szerepes példa is, ha az esik jobban kézre, engedd el nyugodtan a fantáziád. Minimum 400 szót kérünk ide. </div></td><td><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">BECENÉV</div></div><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">SZÜLETÉSI HELY</div></div><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">SZÜLETÉSI DÁTUM</div></div><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">CSALÁDI ÁLLAPOT</div></div><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">FOGLALKOZÁS</div></div><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">LAKÓHELY</div></div><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">CSOPORT</div></div><div class="sabloncsíkok"><div style="font-family:'aladin'; text-shadow: 0px 0px 1px #000; font-size: 20px; text-align: center;">PB NEVE</div></div>
</td></tr></table>
<div class="emeraldcity"><center>Emerald City</center></div></div></center>
Vissza az elejére Go down
Előtörténet-sablon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Emerald City :: Beköltözés :: 
Karakteralkotás
-
Ugrás: