HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share|

ifj. Alexander Krevorien

avatar
Igazság- és hadügy

Karakterkép :
Reagok száma : 50
Avataron : Logan Lerman
I. :
II. : Heather Brooks - Szerelme
III. :
Elõtörténet : Előtörténet
Foglalkozás : Katona
Kor : 26
Pillanatkép :
Idézet : "I really liked the Seattle movement."
Tartózkodási hely : seattle-i lakos
Keresem :
ifj. Alexander Krevorien (apa)


Felhasználó profiljának megtekintése  

Tárgy: ifj. Alexander Krevorien
Csüt. Szept. 20, 2018 10:45 am

Három fiú édesapja, multinacionális cég vezérigazgatója és társalapítója, a felső tízezer oszlopos tagja vagy.
A külvilágnak mindig azt mutatod, hogy mennyire gazdag és kifinomult vagy, udvarias és előzékeny, az üzleti világban pedig keménykezű és határozott. Imádod a feleséged és a gyermekeid, büszke vagy az életedre és arra, amit eddig elértél és amit elérhetsz a jövőben.
Amit viszont nem tudnak rólad, hogy a három fiadból csak kettőt szeretsz igazán, a magad furcsa módján, nehezen mutatod ki az érzelmeid, hirtelen haragú vagy és kegyetlen; elvárod, hogy tiszteljenek és mindenki úgy ugráljon, ahogy te fütyülsz. A feleséged már hozzászokott a viselkedésedhez, érdekházasságból vagytok együtt; megajándékoztad három fiúval, ezért elvárod, hogy szeressen és tiszteljen.
Azonban, amiről senki nem tud és amit próbáltál mindig titokban tartani, hogy a legkisebb fiadon töltötted ki minden haragodat, üzleti csalódottságodat és frusztrációdat, vagy csak egyszerűen úgy gondoltad, hogy nem árt helyre tenni egy kiadós veréssel az ostoba kölyök fejét. A szemedben ez a fiú csak egy porszem, egy hiba a gépezetben, akiről úgy gondolod, hogy nem érdemes a vagyonodra és arra az életre, amit adhatnál neki. Két idősebb fiadra viszont büszke vagy, ők olyanok, akárcsak te. Büszkék, magabiztosak és határozottak, törtetőek és mindenkin keresztülgázolnak annak érdekében, hogy elérjék a maguk elé kitűzött célt. Amikor a legkisebb fiad szó nélkül eltűnt otthonról, dühödben tomboltál, akár egy hurrikán. Úgy érezted, hogy az irányítás kicsúszott a kezedből, s ezt akarod most helyre tenni, újra visszavinni a fiadat oda, ahová való, a családba és elzárni mindentől és mindenkitől, irányítani újra, viszont ez nem egyszerű feladat.
A fiú immáron felnőtt és katona lett, legalábbis ez az utolsó híred róla, amit szereztél egy magánnyomozó segítségével. Seattle-ben él a bázison, több munkát is elvállalt a taknyos kölyök, hogy fenntartsa magát, miközben alkoholproblémákkal küzd és annak feldolgozásával, amit vele tettél.
A legnagyobb csapást azonban az jelentette számodra, mikor a feleséged ostoba testvére számon kért a fiúval kapcsolatban, hogy miként voltál képes arra, hogy éveken keresztül ezt tedd vele, elüldözted és kisemmizted a kölyköt. Akkor fogadtad meg, hogy kerül, amibe kerül, de visszaviszed a fiút és a közvetlen közeledben tartod, hogy soha többet ne szabadulhasson az irányításod alól, s ne legyenek ilyen ballépések, mint ez. Hagytad neki, hogy azt tegyen, amit csak akar, ennek pedig meglett a következménye, a kölyök szája eljárt és ez egy veszélyes fegyver más kezében. Ha kiderül a nyilvánosság előtt, valójában mit tettél, nem csak a börtön vár rád, hanem a kisemmizés és a megaláztatás; de nem csak neked, hanem két szeretett fiadnak is ugyanez jár.
Ezért is indultál útnak, terjeszkedés címén pedig Seattle-be költöztél és megnyitottad az új irodádat, házat vettél, magad mögött hagyva a feleséged és fiaid, hogy Harpert és az irányítást újra kézbe véve nyeregben érezd magad.

//Ezek lennének a fontosabb dolgok és emlékek, minden mást az alkotóra bízok, úgy csavarod-csűröd a szálakat, ahogy neked tetszik, annyi kikötésem van, hogy légy határozott és magabiztos, ne rettenj vissza attól, hogy bármilyen eszközt felhasználja a célod elérésének érdekében. Ha ez egy fegyver, baseball ütő, az sem baj; rajtad áll minden, mit hozol ki ebből.//
ifj. Alexander
Krevorien
54
házas
Vezérigazgató
Los Angeles
Felső tízezer
Liev Schreiber

Emerald City
Vissza az elejére Go down
ifj. Alexander Krevorien
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Emerald City :: Beköltözés :: 
Elsõ lépések
 :: 
Keresett karakterek
-
Ugrás: